Norske DeeMe utfordrer Snapchat

DeeMe er en norsk utviklet meldingsapplikasjon for iPhone og Android. Folkene bak DeeMe har fått støtte av Innovasjon Norge.

– Applikasjonen er utviklet med tanke på å gjøre meldinger visuelle og vakre. Her kan man velge fonter og sette bilder inn i dialogen på en ny og kreativ måte som gjør meldingene til små postkort vel verdt å ta vare på, sier Frode Alver Nilsen i DeeMe.

I Lithauen har de gått forbi populære Snapchat og Instagram. Utrolig god start tenker vi i Compile. Snapchat og Instagram er to applikasjoner som stort sett feier alle andre forsøk av banen. Sånn sett blir fortsettelsen veldig spennende.

Compile tester appen

Vi i Compile har testet DeeMe og sitatet over stemmer veldig godt. Applikasjonen er meget godt designet, den er veldig visuell og pen å se på. Applikasjonen er en typisk bilde og meldingsapplikasjon, men skiller seg stort ut på to punkter:

- Når bildet er tatt, kan du velge mellom flere fonter og farger, slik at resultatet blir et skikkelig kult "postkort".

- Meldingen blir ikke borte slik den gjør hos Snapchat, men blir tatt vare på i applikasjonen. En fin liten feature er muligheten for å trykke på bildet for å fjerne all tekst slik at kun bildet synes.

Enkelt å komme i gang

Applikasjonen er lett å begynne å bruke siden du har muligheten til å koble den til facebook kontoen din og derfra finne venner som allerede benytter DeeMe. Du kan også bruke kontaktlista på telefonen. Appen prøver også å finne venner ut i fra hvem dine venner har på kontaktlista, altså typisk slik Facebook og LinkedIn finner flere venner for deg.

Sjekk ut promovideo fra DeeMe gjengen som jeg legger ved

DeeMe applikasjonen fås både på iPhone og Android

Appen for iOS

Appen for Android

Compile jobber med digital markedsføring, og utvikler løsninger tilpasset ditt behov!
Hold deg oppdatert!
Abonner Form (#4)
2024 - Leadjabber, All Rights Reserved
crossmenu