Hvilke faktorer er viktige ved utvikling av ny nettside?

Mål og strategi
Hva er målet med din nettside? Ofte kan dette være å gjøre seg synlig på nett, øke salget og gi nyttig informasjon rundt bedriften. Det er viktig å treffe målgruppen og dette gjøres hovedsakelig ved design, tekst og plassering.
Innhold og struktur
Nettsiden bør ikke inneholde for mye urelevant tekst, da dette kan føre til forvirring. Så hva er egentlig relevant og hvor mye informasjon trenger man egentlig? Compile hjelper med å finne riktig innhold.
Det er viktig å kartlegge hvordan målgruppen snakker, behov og ønsker, samt hva de er interessert i. På denne måten kan bedrifter finne frem til den riktige autentiske stemmen (tone-of-voice), og dermed tilegne seg den riktige stemmen og personligheten som snakker best til målgruppen.
Design
Nettsidens design handler ikke kun om hvordan den ser ut, men også hvor funksjonelt oppsettet er. Design skal representere bedriften visuelt. Faktorer som avgjør designet er blant annet farger, typografi, valg av stil og bilder.
Les mer om Design
Brukervennlighet
Stadig flere benytter smarttelefon og nettbrett til surfing på internett. Derfor sørger vi for at nettsiden tilpasses ulike enheter slik at mottakeren får en god opplevelse. Responsivt design har også en innflytelse på SEO etter som blant annet Google prioriterer nettsider som også er tilpasset mobil/nettbrett.
Nettsiden bør også være enkel å navigere i slik at kunden enkelt finner viktig informasjon.
UTVIKLING AV LANDINGSSIDER
Hva skjer når en kunde kommer inn på din nettside? De fleste forsvinner, dessverre. Trafikken du får inn er selvsagt ikke gjort av seg selv, men det største problemet er likevel å konvertere trafikken til å kjøpe produktene eller tjenestene du selger.
Landingssider en en veldig god måte å få trafikken inn mot nettsiden din til å konvertere. Det kreves planlegging, content marketing, utvikling/design, testing og tålmodighet for å lykkes med dette.

Send oss en e-post så kan vi slå av en prat om søkemotoroptimalisering!

Send oss en e-post (tjenester)
Compile jobber med digital markedsføring, og utvikler løsninger tilpasset ditt behov!
Hold deg oppdatert!
Abonner Form (#4)
2023 - Leadjabber, All Rights Reserved
crossmenu