Digitale Kampanjer

Compile AS jobber med digital markedsføring og hjelper små og store firmaer med kortsiktige og langsiktige markedsføringsstrategier. Compile kan tilby prosjektledelse, webutvikling, softwareutvikling og digital markedsføringskunnskap. Vi har over tid lært mye om digital markedsføring og blandet dette med webutvikling og softwareutvikling. Vi kan lede og utvikle digitale markedskampanjer for både små og store firmaer.

Med god kunnskap om prosjektledelse, vet vi hvordan vi skal planlegge og utføre en markedsføringsstrategi. Det holder ikke å gå altfor bredt ut med mange ulike typer digital markedsføring, man må først lage en god strategi, og bruke de metodene som passer best til din bedrift.

Vi benytter noen forskjellige typer digital markedsføring i våre kampanjer. Sosiale medier, content marketing ( innholdsmarkedsføring ) og markedsføringssoftware er de verktøyene vi bruker.

Sosiale medier er viktig for å være der kundene er, slik at potensielle kunder blir oppmerksomme på at du finnes. Content marketing er viktig for å skape innhold som er verdt noe for dine kunder på lang og kort sikt. Gir du noe av verdi gratis til dine eksisterende og potensielle kunder, er sjansen veldig stor for at dette blir satt pris på, samtidig som dette kan bidra til å fremstille deg som en aktør som kan fagfeltet sitt. Dette kan føre til at eksisterende og potensielle kunder velger deg fremfor konkurrenter.

Digitale markedsføringsstrategier krever ofte at noe må bli tilbudt på nettet. En ny nettside – en ny kampanjeside – en mobil applikasjon laget i html5 / Android / iPhone, et gratis dokument eller en e-book. Compile kan også hjelpe med å produsere digitalt innhold. Vi har webutviklere og senior software utviklere som kan bistå til at den digitale kampanjen blir akkurat som du ønsker. Vi har profesjonelle journalister og fotografer som kan forfatte gode tekster og ta flotte bilder.

Markedsføringssoftware er et satsningsområde for Compile. Vi utvikler software som brukes for å automatisere salg og markedsføring på nett. Når du velger Compile som din markedsføringspartner, benytter vi vår software og utvikler også ny software dersom det trengs til din kampanje.

 Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring betyr å skape og dele verdifullt innhold for å tiltrekke og senere konvertere interesserte lesere til å bli (faste) kunder. Hvilken type innhold du deler må være nært knyttet til hva du selger. Innholdet utdanner leseren slik at de etter hvert kjenner, liker og stoler på deg eller selskapet nok til å gjøre forretninger med deg.

Essensen i innholdsmarkedsføring er å gi noe til leserne, for å få noe tilbake senere. Forklart med et eksempel: Dersom du selger reiser, er det stor fordel om du har et nettsted/blogg hvor du deler informasjon/reisestoff om forskjellige destinasjoner. Jeg som er interessert i reise eller interessert i en destinasjon, vil ofte benytte Google for å finne informasjon og reisestoff jeg er interessert i. Om du benytter deg av innholdsmarkedsføring, vil jeg med stor sannsynlighet finne ditt nettsted/blogg ved hjelp av google, dersom nettstedet har akkurat den informasjonen jeg ønsker. I tillegg til å ha informasjonen jeg er ute etter, vil jeg med sannsynlighet bruke deg som min reiseoperatør siden jeg liker informasjonen du gir meg gratis, og jeg har utviklet et tillitsforhold til deg/nettstedet ditt.

Sosiale Medier

Sosiale medier er viktig for din bedrift fordi de aller fleste benytter seg av diverse sosiale medier hver eneste dag. Ett viktig poeng er at folk vil kunne se deres firma og deres produkter/tjenester på nett der de benytter mye tid hver dag, mens ett annet og kanskje viktigere poeng er at folk flest er lei tradisjonell markedsføring. Sosial markedsføring går på at folk liker og stoler mer på firmaer og produkter venner går god for. Liker din venn et produkt og snakker om dette på f.eks Facebook, vil du føle trygghet på at firma er å stole på og at produktet er bra.

Vi i Compile hjelper dere å komme i gang med relevante sosiale medier, lager strategier som passer deres tjenester/produkter, og jobber tett med dere for å oppnå suksess med sosiale medier.

Siden tilstedeværelse i diverse relevante sosiale medier er en av hovednøklene til suksess, vil vi benytte all vår kunnskap for at ditt firma skal bli en suksess i sosiale medier. I våre Digitale Kampanjer er alltid sosiale medier en viktig faktor.