Markedsføring i Sosiale Medier

Viktigheten av sosiale medier

Sosiale medier, som Facebook, Twitter, Google +, Snapchat og lignende har blitt en stor del av hverdagslivene til de fleste mennesker i dag. Det har blitt nærmest en rutine for mange å sjekke Facebook eller Twitter før man i det hele tatt har stått opp om morgenen. Hvis man da vil markedsføre og vise fram seg selv og sitt firma, er dette et av de viktigste og beste hjelpemidlene man har. Det beste er at det koster ingenting, bortsett fra tiden man bruker når man skriver et innlegg eller laster opp et bilde eller et videoklipp.

Hvordan bruker man sosiale medier til markedsføring?

Å sette opp en konto på ett av de sosiale mediene er like enkelt som når man lager det til seg selv. Det er lurt å være på så mange sosiale medier som mulig, da når man ut til flest mulig potensielle kunder. Det er også veldig viktig å bruke mediene flittig, legge ut bilder og videoklipp slik at folk føler de får en mer personlig forbindelse til ditt firma. La de se hvem dere er og hva dere driver med! Man kan også bruke de sosiale mediene til å legge ut tilbud og kampanjer. Jo flere følgere man har og jo flere sosiale medier man benytter seg av, desto flere når man ut til.

Vi mener at alle firmaer burde ta seg tid til å bruke sosiale medier aktivt for å markedsføre sitt firma, men vi har også forståelse for at for noen kan dette virke vanskeligere og mer tidkrevende enn de har mulighet til å gjøre noe med selv. Men hvis man ikke gjør det vil man gå glipp av mange flere potensielle kunder og salg, enn når man benytter seg av denne muligheten til gratis markedsføring som man har på nett i dag. Vi i Compile hjelper dere gjerne med denne typen (og også mer) markedsføring hvis dere er i den situasjonen at dere ikke har tid til eller mulighet til å gjøre det selv. Isåfall er det bare å kontakte oss, så hjelper vi dere!

Jeg kommer til å gå mer i dybden på markedsføring i de forskjellige sosiale mediene etterhvert.

Compile jobber med digital markedsføring, og utvikler løsninger tilpasset ditt behov!
Hold deg oppdatert!
Abonner Form (#4)
2024 - Leadjabber, All Rights Reserved
crossmenu