Malerfirmaet Lars Gunnarsson er på nett!

Vi har lagd webside for Malerfirmaet Lars Gunnarsson

Om malerfirmet

Malerfirmaet Lars Gunnarsson utfører og organiserer oppussingsjobben fra A til Å. De utfører innvendig malerarbeid av tak og vegger, gulvlegging, tapetsering, legging av designgulv, avretting av gulver og utvendig malerarbeider. De utfører også våtrom.

Malerfirmaet Lars Gunnarsson har 30 års erfaring tilsammen og mange fornøyde kunder i Østfold og Akershus. De ønsker kontakt fra kunder som ønsker alt fra totaloppussing til enkeltstående oppgaver. De kommer gjerne på gratis befaring.

Hva ønsket kunden?

Kunden ønsket en lys og oversiktlig webside. De ønsket at deres eksisterende logo skulle passe fint inn med den nye websiden. Videre ønsket de en side som er enkelt å finne frem i, enkelt å se hva de tilbyr av tjenester, enkelt å lese hva andre synes om de, og det skulle være enkelt å ta kontakt via siden.

I tillegg snakket vi om SEO, blogg og sosiale medier. Dermed ble vi enig om at kunde ønsket SEO, en blogg han kan skrive relevant innhold i, og at de er med i viktige sosiale medier.

Hva skal Compile gjøre videre for kunden?

Vi skal hjelpe kunden med SEO. Dette kommer til å kreve en hel del jobb fra malerfirmaet og oss siden SEO ikke er noe som kommer av seg selv.

Vi skal hjelpe kunden med strategier i forhold til blogging og finne ut hva for innhold som passer godt for deres firma.

Vi hjelper kunden ut i flere sosiale medier enn kun Facebook som de er i dag. Samtidig legger vi strategier for hvordan blogg og de forskjellige sosiale mediene skal benyttes på best mulig måte.

Resultatet hittil

Besøk Malerfirmaet Lars Gunnarsson på hans webside: www.malerkongen.no og lik han gjerne på facebook.

 

Jeg er kjempefornøyd med websiden. Gikk under 1 døgn, så hadde jeg fått min første jobbhenvendelse via websiden. Service og alt er meget bra 🙂

Compile jobber med digital markedsføring, og utvikler løsninger tilpasset ditt behov!
Hold deg oppdatert!
Abonner Form (#4)
2024 - Leadjabber, All Rights Reserved
crossmenu