Kom i gang på Instagram

Hva er Instagram ?

Instagram er en sosial app for deling av bilder og video. Appen har ca 300 millioner månedlige brukere - og mer enn 75 millioner bruker det daglig. Dette er en kanal hvor man når ut til en enorm brukermasse. Kombinasjonen å dele bilder og video så enkelt og det at man formidler informasjon lynrask gjør Instagram til en sosial plattform det er viktig å være aktiv på. I forhold til andre sosiale medier som f.eks. Facebook - spilles det mye mer på følelser. Et bilde sier ofte mer enn tusen ord, og skaper direkte en reaksjon i forhold til det å måtte lese en lengre tekst.

Markedsfør din bedrift

Når 13% av internetts brukere i verden er aktive her- er det god verdi for ditt firma å lage seg en brukerkonto og bruke dette aktivt. Med å bruke dette aktiv mener jeg at man skal markedsføre seg, dele tips, drive kampanjer og samtidig gjøre dine kunder (følgere) kjent med din bedrift. Hva med å legge ut bilder fra den daglige driften og ansatte?  På den måten fremstår små bedrifter som store og store bedrifter føles små. Man får et mer personlig forhold og dette igjen skaper troverdighet.

Kommuniser med potensielle kunder

Når man legger ut bilder/video har man også mulighet til å kommentere under. Her har man en ypperlig måte å kommunisere direkte mellom potensielle kunder (følgere) - firma og vice versa. Enkel og rask kommunikasjon med potensielle kunder ( følgere) er vitalt når det gjelder salg fordi vi lever i et samfunn hvor ting skal skje fort - vi har ikke mye tid og vi er utolmodige. Her kan man ikke ta seg råd til å miste potensielle kunder - når det er så lett å sette i gang og opprettholde en dialog.

Finn frem mobilen og kom i gang

1. Last ned appen , installer og registrer en brukerkonto ( bruk helst firmanavn som brukernavn)

2. Skriv en kort og konsis bio om firmaet og hva du/dere driver med og velg deg et passende profilbilde.

3. Post første bilde/film - her kan det være fint å legge ut firmalogo, firmalokaler eller lignende.

4. Spre ordet om at du/dere er på Instagram og skap en følgerskare.

5. Vær aktiv - legg ut bilder, følg andre, lik bilder og kommenter - dette gjør deg/dere synlige og andre setter pris på oppmerksomhet - på lik linje som som man selv verdsetter det.

Dette var kun en helt standar innføring - det finnes mange fler muligheter.  Dette kan vi snakke med deg/dere direkte om hvis det er aktuelt. Har du/dere ikke tid til dette eller trenger hjelp, tips og råd  kan vi i Compile AS bistå. Ikke nøl med å ta kontakt.

Ikke glem å følge oss på Instagram:

https://www.instagram.com/compilecompany/

Compile jobber med digital markedsføring, og utvikler løsninger tilpasset ditt behov!
Hold deg oppdatert!
Abonner Form (#4)
2024 - Leadjabber, All Rights Reserved
crossmenu