Hva er WooCommerce?

WooCommerce er et sikkert valg for din nettbutikk

WooCommerce er en gratis eHandel plugin som lar deg selge dine produkter slik du ønsker. Pluginen er lagd slik at den integreres sømløst med WordPress. WooCommerce har blitt hele verdens favoritt eHandel løsning. Årsaken er at pluginen gir både butikk eiere og utviklere full kontroll.

WooCommerce gir deg uendelig fleksibilitet og du har tilgang til hundrevis av gratis og premium WordPress utvidelser(plugins). Det er blitt anslått at pluginen blir brukt av 30% av alle nettbutikker - mer enn noen annen plattform.

WooCommerce har fantastisk mange muligheter. Du kan selge både fysiske varer og digitale varer i alle mulig former og størrelser, du kan ha forskjellige produktvarianter, forskjellige konfigurasjoner og mye annet. Dette eHandel systemet har det du trenger og litt til.

WooCommerce er gratis

Firmaet som eier dette eHandel systemet heter Automattic og det er selskapet bak blant annet WordPress. De lagde riktig nok ikke pluginen selv, men valgte å ta over/kjøpe den siden dette var den ledende eHandel systemet i WordPress.

Det høres kanskje ikke betryggende ut at WooCommerce er gratis og samtidig et godt produkt; forklaringen ligger i at selskapet Automattic tjener inn sine kroner på konsulenttjenester rundt systemet, salg av utvidelser(premium plugins) og salg av tilpassing.

Utvidelser til WooCommerce

Det finnes en rekke utvidelser(plugins) til WooCommerce. Mange av de er gratis og du kan ta de i bruk via WordPress ved å legge de inn, mens en stor andel av de er premium og koster penger for å ta i bruk. Fordelen med å ha en rekke gratis og betalte utvidelser er at du kan få til ting med nettbutikken din som du ønsker deg. F.eks ønsker du at folk kan markere utvalgte produkter som favoritt og automatisk legge de til en ønskeliste. Ønsker du funksjonaliteten over, finnes det både gratis og betalte løsninger som fikser dette.

Automattic er en aktør som lager premium plugins, men de er ikke alene om det. Det finnes flere selskaper som jobber aktivt rundt WooCommerce. Av denne grunnen alene, blir WooCommerce det beste eHandel systemet.

Tilpassing av WooCommerce

Om du ønsker at din nettbutikk skal ha en helt spesiell look og/eller funksjonalitet, kreves det gjerne tilpassing. WooCommerce er lagd slik at det er svært vennlig innstilt til at utviklere kan gå inn å gjøre sine forbedringer og tilpassinger.

Utvidelsesdyktig, tilpasningsdyktig, og åpen kildekode - dette eHandel systemet ble opprettet for at din nettbutikk skal bli akkurat slik du ønsker. Siden WooCommerce har et så sterkt og robust rammeverk, kan utviklere skalere kundens nettbutikk hele veien fra grunnleggende til high-end.

WooCommerce som nettbutikk

Enten om du trenger litt hjelper, mye hjelp eller en fullverdig nettbutikk, vil jeg anbefale dette eHandel systemet på det sterkeste. Årsaken er enkel; WooCommerce er det rammeverket som flest bruker, det blir lagd nye utvidelser hele tiden og det er mange som kan hjelpe til med tilpassing eller hjelp til å få nettbutikken din på plass.

Pris er også en fordel ved valg av dette eHandel systemet. Siden rammeverket er gratis, er jobben hovedsakelig i tilpassing og design.

Har du spørsmål rundt WooCommerce, ta kontakt med oss eller legg igjen en kommentar!

Compile jobber med digital markedsføring, og utvikler løsninger tilpasset ditt behov!
Hold deg oppdatert!
Abonner Form (#4)
2024 - Leadjabber, All Rights Reserved
crossmenu