Google Tag Manager

Hjem
>>
Tjenester
>>
Google Tag Manager

Google Tag Manager – Gjør Webanalysen Enklere med Compile

Enkel og effektiv datainnsamling

Google Tag Manager (GTM) endrer måten du samler data på din nettside. GTM lar deg legge til og oppdatere tags for sporing og analyse, uten å måtte endre selve nettstedskoden. Compile kan hjelpe deg med å sette opp og bruke GTM, slik at du kan samle inn data mer effektivt og få bedre oversikt over hvordan nettstedet ditt presterer.

Rask og fleksibel Tag-håndtering

Med GTM blir det raskere og enklere å håndtere tags. Dette gir deg større fleksibilitet og bedre kontroll over datainnsamlingen. Compile hjelper deg med oppsett og administrasjon av GTM, slik at du kan bruke mer tid på å analysere og forbedre nettstedet ditt.

Integrer analyseverktøy problemfritt

GTM gjør det enkelt å koble sammen nettstedet ditt med forskjellige analyseverktøy og tjenester fra tredjeparter. Compile sikrer en sømløs integrasjon, slik at du får det beste ut av din digitale markedsføring.

Forbedre nettstedet ditt med Compile og GTM

Compile er din partner i å få mest mulig ut av Google Tag Manager. Vi hjelper deg med oppsett, konfigurasjon og bruk av GTM, så du kan ta informerte beslutninger basert på solid data og forbedre din digitale tilstedeværelse.

Les også om Webanalyse
Send oss en melding, så kan vi slå av en prat om Google Tag Manager!
nettsider, nettbutikk
Send oss en e-post (tjenester)
Compile jobber med digital markedsføring, og utvikler løsninger tilpasset ditt behov!
Hold deg oppdatert!
Abonner Form (#4)
2024 - Leadjabber, All Rights Reserved
crossmenu