Google ads

Hjem
>>
Tjenester
>>
Google ads

Google Ads

Bli Mer Synlig med Google Ads

I den digitale verden er synlighet alt. Med Google Ads kan din bedrift skinne i rampelyset akkurat når potensielle kunder søker etter det du tilbyr. Forestill deg kraften i å dukke opp i Google-søk akkurat i det noen leter etter dine produkter eller tjenester. Google Ads gjør dette mulig gjennom et spekter av annonsealternativer som søkeannonser, displayannonser, shoppingannonser og videoreklame.

Den Største Arenaen for Digital Markedsføring

Google står ubestridt som den største søkemotoren på verdensbasis, med over 50 millioner søk daglig i Norge alene. Med en dominans på 94% av alle søk, tilbyr Google Ads en unik mulighet til å sikre din bedrift en plass på den ettertraktede førstesiden. Interessant nok viser statistikk at 89% av trafikken generert gjennom betalte søk ikke kan erstattes av organisk trafikk når annonseperioden er over. Dette underbygger viktigheten av å investere i Google Ads for maksimal synlighet.

Fleksibilitet og Kontroll i Annonseringen

Det som gjør Google Ads så tiltalende er dets fleksibilitet. Du kan raskt og enkelt justere dine annonser, styre budsjettet og velge når de skal være aktive. Men det handler ikke bare om hvor mye du byr. Google vurderer også relevansen mellom annonsen og landingssiden, og tildeler kvalitetspoeng som påvirker din plassering. Dette betyr at med veloptimaliserte annonser og landingssider kan du oppnå bedre resultater og spare kostnader, selv om konkurrentene byr høyere.

Eksperthjelp fra Sertifiserte Google Ads Spesialister

Vår ekspertise i Google Ads setter din bedrift i forsetet. Som et Google Partner-byrå, med et team av sertifiserte Google Ads-spesialister, tilbyr vi profesjonell hjelp med oppsett, optimalisering og målretting av dine annonser. Vi sikrer at dine annonser når ut til relevante søkere, maksimerer din synlighet og ROI.

Les også om Facebook Ads
Send oss en melding, så kan vi slå av en prat om Google Ads!
nettsider, nettbutikk
Send oss en e-post (tjenester)
Compile jobber med digital markedsføring, og utvikler løsninger tilpasset ditt behov!
Hold deg oppdatert!
Abonner Form (#4)
2023 - Leadjabber, All Rights Reserved
crossmenu