Digitale Kampanjer: Strategier og kreativitet i digitale medier

Våre digitale markedsførere har jobbet med salg og markedsføring i ulike prosjekter og har bred erfaring i bruk av digitale medier. I tillegg har våre markedsførere digital markedsføring som interesseområde og yter derfor ekstra mye for at dine kampanjer blir en suksess.

Digital fremtid

De fleste har nok hørt at det er fornuftig å begynne med digital markedsføring og at dette er fremtiden. Det mange ikke føler seg så trygge på, er hvordan man skal komme i gang. Sosiale medier, nettsider, landingssider, content marketing er begreper som kastes mot deg, men som de fleste utenfor bransjen ikke har kunnskap om.

Når vi jobber med en digital kampanje, vil vi alltid inkludere våre kunder. Med inkludering menes blant annet samarbeid om strategier og ideer, men også å lære bort og forklare hva vi gjør, og hvorfor vi gjør det.

Digital strategi

Dagens kjøpsprosess er svært omfattende. Det råder usikkerhet om hva man skal gjøre for å selge tjenester og produkter. Det er ikke noen få faktorer som gjør at kunden velger nettopp din tjeneste eller ditt produkt, det er mange forskjellige faktorer. Det som er helt sikkert; folk bruker nettet for å finne informasjon, sjekke priser, tilgjengelighet, kontaktinfo, for å nevne noe. Ved å ha en god digital strategi, skal ditt firma være med i dagens kjøpsprosess.

Les mer om digitale kampanjer

Send oss en e-post så kan vi slå av en prat om din digitale strategi!