Compile skal jobbe med markedsføring og salg

Compile AS er et lite oppstartsselskap som pr. i dag består av fem ansatte som alle har ulik bakgrunn og kompetanse. Vi fem har delt oss i en utvikler gruppe og en markedsføring- og salgs gruppe. Halvparten holder til i Østfoldsområdet, der vi også har kontoret vårt, mens resten av gjengen holder til i Oslo området.

Bakgrunnen for å stifte Compile AS var at vi alle hadde lyst til å skape noe på egenhånd, skape et firma som drives slik vi ønsker at et firma skal drives. Selvsagt ikke noe enkel jobb, men det å skape noe selv, samme hvor tøft det er og blir, er kjennetegnet på en gründer. De fleste av oss er typiske gründersjeler. Vi liker at det er tøft og at vi har kniven på strupen hele tiden.

Flere av oss har på en eller annen måte jobbet enten med salg eller markedsføring i tidligere jobber. Noen av oss har jobbet med begge deler i større eller mindre grad. Derfor ble vi etterhvert veldig klare på at vi ønsket at Compile skulle jobbe med markedsføring og salg. Vi ser at markedsføring og salg er et område som er svært viktig for alle bedrifter (for Compile også naturligvis). Mange trenger hjelp med dette fordi det er et krevende fagfelt. Vi har etter flere år lært svært mye om markedsføring, og vi gleder oss over at dette fagfeltet er i kontinuerlig utvikling. Vi i Compile lærer faktisk nye ting hver eneste dag, så fort går dette fagfeltet fremover. Av denne grunnen alene skjønner vi at det kan bli tøft for mange firmaer å henge med.

Siden det ble klart for oss at vi ønsket at Compile skulle være et firma som jobbet innen markedsføring og salg, begynte vi å diskutere hvor vi ønsket å befinne oss. Mange ideer og tanker ble vurdert, noen ble avvist, andre ble spisset og diskutert ytterligere. Til slutt fant vi ut at vi vil lage salg- og markedsføringsverktøy for SMB markedet, samt tilby markedsføringstjenester rundt publiseringsverktøyet WordPress.

WordPress er et gratis publiseringsverktøy som egner seg meget godt for markedsføring. Om vår kunde har WordPress fra før av, tilbyr vi å skreddersy websidene slik at de er enkle å finne på nettet. Om kunden ikke har WordPress, tilbyr vi å lage nye websider. Vi lager unike WordPress plugins, samt bruker eksisterende plugins for at websidene skal bli best mulig. Men viktigst av alt, vi lærer bort hvordan man kan benytte WordPress til å bli et godt markedsføringssystem. Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor WordPress, disse kan dere lese mer om her.

Vårt salg- og markedsføringsverktøy for SMB markedet har vi gitt navnet Leady. Vi er ikke helt klar til å slippe første beta enda, men vi har piloter som står klare for å teste. Første beta (grunnplatformen) vil være et verktøy for å holde orden på leads, kunder, avtaler, gjøremål, etc. Det høres kanskje ut som et typisk CRM system, men vil i så fall være svært ulikt de tradisjonelle CRM systemene som finnes på markedet i dag. Siden flere av oss har mye erfaring med en rekke ulike CRM system, vet vi at disse ofte er både tunge og slitsomme å jobbe med. Leady skal være enkelt, samtidig som det skal utnytte mobile løsninger. Vi kommer tilbake med mer informasjon om Leady så fort vår første beta blir sluppet på nettet, samt mer om hva Leady skal bli videre.

Fremover vil vi blogge om salg og markedsføringsverktøy og metoder for digital markedsføring.

Compile jobber med digital markedsføring, og utvikler løsninger tilpasset ditt behov!
Hold deg oppdatert!
Abonner Form (#4)
2024 - Leadjabber, All Rights Reserved
crossmenu