Compile ansetter digital designer

Digitalbyrået Compile har ansatt Helene Stanger som digital designer

Helene Stanger er 24 år og kommer i fra Moss. Hun er utdannet ved Markedshøyskolen i Oslo og har bachelor i markedsføring. I tillegg har hun studert Grafisk design ved Noroff Fagskole i Oslo.

Etter studiene har hun jobbet i eget firma og jobbet med flere forskjellige firmaer i Østfold. Hun kommer til Compile for å jobbe i et team som «snakker hennes språk» og fordi hun ønsker å ta enda et steg videre innom digital markedsføring.

Hvorfor valgte du å utdanne deg innenfor markedsføring og grafisk design?

-Jeg har alltid hatt en interesse for markedsføring, spesielt på digitale flater. Jeg liker å være kreativ og utfordre meg selv – og derfor trives jeg godt med utforming av visuell kommunikasjon.

Hva kan du tilføye Compile?

-Jeg har en annen type utdannelse enn de som jobber for Compile i dag og har jobbet mye med design. Jeg er også den første jenta hos Compile, og det har selvfølgelig gutta godt av 🙂

Hvorfor ville du jobbe hos Compile?

-Jeg ønsket å jobbe med Compile fordi de jobber med digitale markedsføringstjenester og de utvikler egen software rundt dette. Jeg tror en kombinasjon av å selge markedsføringstjenester og utvikle egen software vil gi meg en spennende arena å jobbe på. Jeg gleder meg til å komme igang.

Salgsansvarlig i Compile, Øystein Storkås, er helt sikker på at Helene kommer til å passe godt inn i Compile.

-Hun kommer med nøyaktig den bakgrunnen som Compile ønsker og trenger. Hun er svært interessert i digital markedsføring og ønsket å jobbe i et firma som hadde dette som satsningsområde. På kort tid har hun også bygd opp en god kundeportefølje og hun er veldig flink til å kommunisere med kundene sine.

Compile er strålende fornøyd med å få Helene med i teamet. Vi gleder oss til fortsettelsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *