Hva er Google AdWords?

AdWords er Googles nettbaserte annonseringsprogram og er betalte søk som dukker opp som et av de første treffene på søkesiden.

Sørg for at andre kan finne bedriften din

Google AdWords kan hjelpe deg om du ønsker å trekke nye besøkende til nettsiden, øke salget eller sørge for at eksisterende kunder kommer tilbake. Med AdWords har du en unik mulighet til å målrette annonser mot ulike nettstedstyper, målgrupper eller remarketing slik at du når relevante kunder.

AdWords er kostnadseffektivt fordi du betaler kun når noen klikker på annonsen – altså når markedsføringen fungerer. Slik kan man velge selv hvor mye man ønsker å investere og justere det etter behov.

Annonseringen er svært målbart ettersom resultatene måles på søkeord og man dermed vil se hva som fungerer. Slik vil man få innsikt i hvor mange nye kunder som har kontaktet bedriften via annonsen, hvor de kommer fra og mye mer. Du har også mulighet til å justere annonsene eller stoppe kampanjen midlertidig for å senere starte den på nytt.

Hvordan jobber Compile med AdWords?

Før vi setter igang med din annonsering, avdekker vi hvilke ord en potensiell kunde søker etter i Google hvis han er interessert i produktet ditt. Dermed setter vi opp en strategi som vil gi best mulig effekt med bakgrunn i målsetningen for annonseringen.

Sertifisering

Vi har Google AdWords sertifisering

Vil du komme igang med Google AdWords? Vi hjelper deg gjerne!